Nutriční hodnoty (Kachní játra na grilu, naložená v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 19,50 g |
| – nasycené | 7,11 g |
| – nenasycené | 8,01 g |
| –– mononenasycené | 5,20 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 39,20 g |
| Cholesterol | 2,61 g |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 101,13 g |
| – cukry | 11,73 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
| 6 plátků 6 plátků slaniny | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| nasekané bylinky (tymián,oregano, petrželka) | Petržel nať čerstvá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 4 4 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| worcester | Worcestrová omáčka |