Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Diabublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 509 kJ /
3 707 kcal
Bílkoviny101,33 g
– z toho živočišné bílkoviny63,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,35 g
Tuky198,06 g
– nasycené50,35 g
– nenasycené129,82 g
–– mononenasycené88,48 g
–– polynenasycené41,34 g
––– omega 34,30 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,17 g
Sůl3,26 g
Sacharidy361,70 g
– cukry143,90 g
––– laktóza17,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
50 g 50 g diasladidla (Clara) E951 - Aspartam
60 g 60 g Fruktozy Fruktóza 60 g
230 g 230 g tuku (Hera) Margarín 230 g
150 g 150 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 150 g
150 g 150 g špaldové jemně mleté mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3,5 dcl 3,5 dcl vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
tuk na vymazání pekáče Margarín
mouka na vysypání pekáče nebo jiné vhodné formy Mouka pšeničná hladká
asi 750 g 750 g ovoce (vypeckované třešně, jahody, borůvky atp.) Borůvky čerstvé 750 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.