Nutriční hodnoty (Diabublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 509 kJ / 3 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,35 g |
Tuky | 198,06 g |
– nasycené | 50,35 g |
– nenasycené | 129,82 g |
–– mononenasycené | 88,48 g |
–– polynenasycené | 41,34 g |
––– omega 3 | 4,30 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 361,70 g |
– cukry | 143,90 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
50 g 50 g diasladidla (Clara) | E951 - Aspartam | |
60 g 60 g Fruktozy | Fruktóza | 60 g |
230 g 230 g tuku (Hera) | Margarín | 230 g |
150 g 150 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
150 g 150 g špaldové jemně mleté mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3,5 dcl 3,5 dcl vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
tuk na vymazání pekáče | Margarín | |
mouka na vysypání pekáče nebo jiné vhodné formy | Mouka pšeničná hladká | |
asi 750 g 750 g ovoce (vypeckované třešně, jahody, borůvky atp.) | Borůvky čerstvé | 750 g |