Nutriční hodnoty (Marinované výpečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 667 kJ / 1 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
| Tuky | 156,33 g |
| – nasycené | 40,42 g |
| – nenasycené | 84,32 g |
| –– mononenasycené | 67,62 g |
| –– polynenasycené | 16,70 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 15,63 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového boku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
| 250 ml 250 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 2 PL 2 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený česnek | Česnek sušený |