Nutriční hodnoty (Marinované výpečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 667 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 156,33 g |
– nasycené | 40,42 g |
– nenasycené | 84,32 g |
–– mononenasycené | 67,62 g |
–– polynenasycené | 16,70 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 15,63 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového boku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
250 ml 250 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
2 PL 2 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený |