Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované výpečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 667 kJ /
1 833 kcal
Bílkoviny77,02 g
– z toho živočišné bílkoviny74,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,85 g
Tuky156,33 g
– nasycené40,42 g
– nenasycené84,32 g
–– mononenasycené67,62 g
–– polynenasycené16,70 g
––– omega 31,03 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,30 g
Sacharidy15,63 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového boku bez kosti Vepřový bok 500 g
250 ml 250 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
2 PL 2 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sušený česnek Česnek sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.