Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buřt salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 256 kJ /
300 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky24,74 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené21,85 g
–– mononenasycené15,36 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 31,92 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy14,52 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kvalitní špekáčky Špekáček
184 g 184 g žampionů (malá plechovka) Žampion čerstvý 184 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 menší kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 beraní rohy Paprika zelená čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
4 lžíce 4 lžíce vývaru (nebo vody) Vývar masový
pár kapek kapek worcestrové omáčky Worcestrová omáčka
chilli pasta (podle chuti) Chilli omáčka
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.