Nutriční hodnoty (Salát z černé ředkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 100 kJ / 1 458 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 41,90 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,90 g | 
| Tuky | 20,77 g | 
| – nasycené | 2,38 g | 
| – nenasycené | 17,67 g | 
| –– mononenasycené | 9,54 g | 
| –– polynenasycené | 8,13 g | 
| ––– omega 3 | 1,10 g | 
| Vláknina | 34,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 845 mg | 
| Sůl | 2,08 g | 
| Sacharidy | 259,61 g | 
| – cukry | 61,99 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 250 g 250 g černé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | 250 g | 
| 200 g 200 g kukuřice (zrno z konzervy) | Kukuřice sterilovaná | 200 g | 
| 100 g 100 g fazolí (z konzervy) | Fazole bílé | 100 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce octa balzamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |