Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Morek na topinku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 563 kJ /
852 kcal
Bílkoviny4,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky82,28 g
– nasycené53,14 g
– nenasycené28,14 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,30 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,80 g
– cukry2,20 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 morkové kosti Kost hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 hlava česneku Česnek čerstvý 70 g
kousek kousek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
asi 100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
tvrdší chléb Chléb pšeničný kváskový
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.