Nutriční hodnoty (Morek na topinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 82,28 g |
– nasycené | 53,14 g |
– nenasycené | 28,14 g |
–– mononenasycené | 26,00 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,80 g |
– cukry | 2,20 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 morkové kosti | Kost hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 hlava česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
kousek kousek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
asi 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
tvrdší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
pažitka | Pažitka čerstvá |