Nutriční hodnoty (Morek na topinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 82,28 g |
| – nasycené | 53,14 g |
| – nenasycené | 28,14 g |
| –– mononenasycené | 26,00 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,80 g |
| – cukry | 2,20 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 morkové kosti | Kost hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 hlava česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| kousek kousek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| asi 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| tvrdší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |