Nutriční hodnoty (Vepřová panenka po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 905 kJ / 1 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,78 g |
Tuky | 23,07 g |
– nasycené | 5,47 g |
– nenasycené | 12,51 g |
–– mononenasycené | 9,83 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 211,20 g |
– cukry | 45,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat (400 g - 240 pevný podíl ) - použijeme i nálev | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
125 125 g vanička rukoly | Rukola čerstvá | |
bazalka - buď v kvetináčku a nebo sušená | Bazalka čerstvá | |
500 g 500 g gnocchi | Noky | 500 g |
olivový olej - rostlinný olej | Olej řepkový |