Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 905 kJ /
1 650 kcal
Bílkoviny142,78 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,78 g
Tuky23,07 g
– nasycené5,47 g
– nenasycené12,51 g
–– mononenasycené9,83 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,50 g
Sacharidy211,20 g
– cukry45,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 vetší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat (400 g - 240 pevný podíl ) - použijeme i nálev Dužina červeného rajčete čerstvá
125 125 g vanička rukoly Rukola čerstvá
bazalka - buď v kvetináčku a nebo sušená Bazalka čerstvá
500 g 500 g gnocchi Noky 500 g
olivový olej - rostlinný olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.