Nutriční hodnoty (Bůček Hungaria se zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 119,75 g |
– nasycené | 31,14 g |
– nenasycené | 63,22 g |
–– mononenasycené | 51,46 g |
–– polynenasycené | 11,76 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,75 g |
– cukry | 8,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového bůčku vcelku | Vepřový bok | 400 g |
2 lžičky 2 lžičky koření Hungaria | Koření Argentina | |
1 lžičku 1 lžičku celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
půl kusu kusu červené, nebo oranžové kapie | ||
1 1 feferon | Paprika pálivá | |
cca 5 cm 5 cm salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
sůl, pepř | Pepř černý |