Nutriční hodnoty (Bůček Hungaria se zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
| Tuky | 119,75 g |
| – nasycené | 31,14 g |
| – nenasycené | 63,22 g |
| –– mononenasycené | 51,46 g |
| –– polynenasycené | 11,76 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 13,57 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 22,75 g |
| – cukry | 8,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového bůčku vcelku | Vepřový bok | 400 g |
| 2 lžičky 2 lžičky koření Hungaria | Koření Argentina | |
| 1 lžičku 1 lžičku celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| půl kusu kusu červené, nebo oranžové kapie | ||
| 1 1 feferon | Paprika pálivá | |
| cca 5 cm 5 cm salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl, pepř | Pepř černý |