Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček Hungaria se zelným salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 974 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny61,89 g
– z toho živočišné bílkoviny58,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,89 g
Tuky119,75 g
– nasycené31,14 g
– nenasycené63,22 g
–– mononenasycené51,46 g
–– polynenasycené11,76 g
––– omega 30,52 g
Vláknina13,57 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy22,75 g
– cukry8,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového bůčku vcelku Vepřový bok 400 g
2 lžičky 2 lžičky koření Hungaria Koření Argentina
1 lžičku 1 lžičku celého kmínu Kmín 5 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí Zelí bílé kvašené
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
půl kusu kusu červené, nebo oranžové kapie
1 1 feferon Paprika pálivá
cca 5 cm 5 cm salátové okurky Okurka salátová čerstvá
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.