Nutriční hodnoty (Polévka Minestrone, italská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 39,35 g |
– nasycené | 20,55 g |
– nenasycené | 10,15 g |
–– mononenasycené | 7,95 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
– cukry | 33,70 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlávkové kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí 850 ml | Fazole bílé | |
1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
100 g 100 g středně velkých těstovin do polévky | Těstoviny pšeničné | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
75 g 75 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 75 g |
čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé |