Nutriční hodnoty (Dezert z jablek a brusinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 458 kJ / 1 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
| Tuky | 67,18 g |
| – nasycené | 35,23 g |
| – nenasycené | 24,54 g |
| –– mononenasycené | 20,22 g |
| –– polynenasycené | 4,32 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 16,35 g |
| Cholesterol | 791 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 129,80 g |
| – cukry | 88,01 g |
| ––– laktóza | 32,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku brusinek | Brusinky zavařené | 125 g |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| cukrářské piškoty | Piškoty cukrářské |