Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dezert z jablek a brusinek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 458 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny36,99 g
– z toho živočišné bílkoviny33,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,21 g
Tuky67,18 g
– nasycené35,23 g
– nenasycené24,54 g
–– mononenasycené20,22 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 30,50 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy129,80 g
– cukry88,01 g
––– laktóza32,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
cukr dle chuti Cukr bílý
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku brusinek Brusinky zavařené 125 g
cukr dle chuti Cukr bílý
cukrářské piškoty Piškoty cukrářské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.