Nutriční hodnoty (Dezert z jablek a brusinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 458 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
Tuky | 67,18 g |
– nasycené | 35,23 g |
– nenasycené | 24,54 g |
–– mononenasycené | 20,22 g |
–– polynenasycené | 4,32 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 129,80 g |
– cukry | 88,01 g |
––– laktóza | 32,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku brusinek | Brusinky zavařené | 125 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
cukrářské piškoty | Piškoty cukrářské |