Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr pečený na slanině a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 porce 3 porce kapra Kapr
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 100 g plátků anglické slaniny Anglická slanina
5-6 5-6 žampionů Žampion čerstvý
máslo Máslo kravské
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka + mletá paprika na obalení Paprika červená sušená
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.