Nutriční hodnoty (Kapr pečený na slanině a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 porce 3 porce kapra | Kapr | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 100 g plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
5-6 5-6 žampionů | Žampion čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka + mletá paprika na obalení | Paprika červená sušená | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |