Nutriční hodnoty (Hermelínový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 695 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 74,54 g |
– nasycené | 23,18 g |
– nenasycené | 42,79 g |
–– mononenasycené | 20,37 g |
–– polynenasycené | 22,43 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,68 g |
Sacharidy | 9,93 g |
– cukry | 2,43 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
půl půl červené cibule | Cibule červená čerstvá | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
kousek kousek červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
kousek kousek žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | |
kousek kousek zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
šunka (necelých 100 g) | Šunka vepřová vařená |