Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hermelínový salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 695 kJ /
883 kcal
Bílkoviny42,85 g
– z toho živočišné bílkoviny40,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky74,54 g
– nasycené23,18 g
– nenasycené42,79 g
–– mononenasycené20,37 g
–– polynenasycené22,43 g
––– omega 30,71 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,68 g
Sacharidy9,93 g
– cukry2,43 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
půl půl červené cibule Cibule červená čerstvá
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá
kousek kousek žluté papriky Paprika žlutá čerstvá
kousek kousek zelené papriky Paprika zelená čerstvá
hrst hrst kukuřice Kukuřice sterilovaná
3 3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 45 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce majolky Majonéza 45 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
pažitka Pažitka čerstvá
šunka (necelých 100 g) Šunka vepřová vařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.