Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový jahelník s borůvkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 653 kJ /
3 741 kcal
Bílkoviny123,46 g
– z toho živočišné bílkoviny97,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,40 g
Tuky162,34 g
– nasycené88,60 g
– nenasycené61,25 g
–– mononenasycené50,60 g
–– polynenasycené10,65 g
––– omega 30,67 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 912 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy436,96 g
– cukry263,76 g
––– laktóza58,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g jahel Jáhly 240 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 vanička 1 vanička polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
velká hrst hrst borůvek (nebo jiné ovoce) Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.