Nutriční hodnoty (Tvarohový jahelník s borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 653 kJ / 3 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
Tuky | 162,34 g |
– nasycené | 88,60 g |
– nenasycené | 61,25 g |
–– mononenasycené | 50,60 g |
–– polynenasycené | 10,65 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 436,96 g |
– cukry | 263,76 g |
––– laktóza | 58,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g jahel | Jáhly | 240 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 vanička 1 vanička polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
velká hrst hrst borůvek (nebo jiné ovoce) | Borůvky čerstvé |