Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cibulí, petrželkou a kyselou okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 263 kJ /
1 019 kcal
Bílkoviny21,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,10 g
Tuky22,07 g
– nasycené2,95 g
– nenasycené18,21 g
–– mononenasycené15,66 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,12 g
Vláknina26,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy172,01 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
3 stonky 3 stonky petrželové natě Petržel nať čerstvá
100 ml 100 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (nebo řepkového) Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.