Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cibulí, petrželkou a kyselou okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 263 kJ / 1 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,10 g |
| Tuky | 22,07 g |
| – nasycené | 2,95 g |
| – nenasycené | 18,21 g |
| –– mononenasycené | 15,66 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 26,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 172,01 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 stonky 3 stonky petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (nebo řepkového) | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |