Nutriční hodnoty (Sladký toast s dušenými jablky a karamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 943 kJ / 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 16,96 g |
| – nasycené | 4,18 g |
| – nenasycené | 8,06 g |
| –– mononenasycené | 5,84 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 9,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 51,40 g |
| – cukry | 29,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| hnědý cukr dle chuti | Cukr třtinový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| cukr na karamel (cca půl půl hrnku) | Karamel | |
| kousek kousek másla na smažení | Máslo kravské | |
| kousek kousek másla na dušení jablek | Jablko čerstvé |