Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková jednoduchá tlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie12 887 kJ /
3 080 kcal
Bílkoviny116,37 g
– z toho živočišné bílkoviny104,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,73 g
Tuky261,79 g
– nasycené49,51 g
– nenasycené179,64 g
–– mononenasycené69,00 g
–– polynenasycené110,64 g
––– omega 32,85 g
Vláknina23,47 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 7,12 g
Sůl17,20 g
Sacharidy55,31 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
330 g 330 g sterilované zeleniny (třeba Moravanka) Zelenina směs sterilovaná 330 g
2 2 menší cibule (nejlépe červené) Cibule čerstvá 140 g
200 g 200 g šunkového salámu Měkký salám 200 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
1 balení 1 balení želatiny na vaječnou tlačenku Želatina vepřová 20 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
nasekaná petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
bylinkové máslo (dle chuti) Máslo bylinkové
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
feferonky Chilli paprička čerstvá
hrášek Hrášek zelený
kukuřice Kukuřice sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.