Nutriční hodnoty (Vepřová játra na sádle s jalovcem, hořčicí a čerstvým fíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 007 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 30,66 g |
– nasycené | 9,25 g |
– nenasycené | 16,29 g |
–– mononenasycené | 11,83 g |
–– polynenasycené | 4,46 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 28,90 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater (cca 2 porce) | Játra vepřová | 400 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 KL 1 KL sojovky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 čerstvý fík | Fíky sušené | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |