Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na sádle s jalovcem, hořčicí a čerstvým fíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 007 kJ /
719 kcal
Bílkoviny80,50 g
– z toho živočišné bílkoviny77,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky30,66 g
– nasycené9,25 g
– nenasycené16,29 g
–– mononenasycené11,83 g
–– polynenasycené4,46 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,78 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 870 mg
Sůl2,35 g
Sacharidy28,90 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater (cca 2 porce) Játra vepřová 400 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL sádla Sádlo vepřové 15 g
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 KL 1 KL sojovky Sójová omáčka Tamari 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 čerstvý fík Fíky sušené
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.