Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sójový segedínský guláš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 6. 2011 14:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 302 kJ / 1 028 kcal
Bílkoviny62,44 g
Tuky3,44 g
Vláknina53,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy167,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle byla moje gulášová premiéra, takže za případné poznámky, návrhy a tipy budu ráda :)

Četla jsem, že je taky možné do litru vody rozmíchat masox (natur), koření a sójové kostky nechat nasáknout, pro "nemdlou" chuť, ale nemám s tím zkušenost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino casino

31. 1. 2014 16:35

cert:
Ale to víte že to vidí... Však autorka půjde do pekla:-))
Zrovna jsem psal komentář k jinému rcp, tak ho kopnu i sem:
Nikdy jsem to nedělal, ale naschvál jsem dal vařit brambory společně se zelím :-((
Ano, brambory se uvaří... Trvá to asi 2x delší dobu a komu nevadí, že každý kousek je sice uvnitř měkký, ale na povrchu tvrdkavý jako nedovařený, tak si možná pošmákne...

cert

31. 1. 2014 15:58

Bože ty to vidíš! To nikdo nevíte, že brambory se společně s kyselím zelím nevaří? Nehledě na to, že v segedínu nemají ani tak co dělat...:-((

tom

1. 6. 2013 01:06

to zas dopadne

:-O

Ivana79 Ivana79

21. 6. 2011 07:16

Vyzerá dobre:-p:yes:Ja som varila segedín pred týždňom,ale tu sa mi páčia tie zemiaky a sójové mäso mám tiež rada:-*

ella1 ella1

21. 6. 2011 04:34

super nápad...určo vyzkouším;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 6. 2011 18:32

Posílám+6 bodík za príma recept:-p:yes:

Klariska Klariska

20. 6. 2011 18:16

Sojové kostky uvařím v zeleninovém bujonu a použiju, jinak dělám úplně stejně, je výtečný :yes::-K.

ivulinka ivulinka

20. 6. 2011 18:00

Sóju mám moc ráda, posílám bodíka:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2011 14:43

Leni, guláš vypadá bezvadně. Už ty sojové kostky bych uvařila s trochou česneku a masoxem. Já, pokud používám např. sojové nudličky, taky je vařím ve vodě s masoxem a pak je naložím s játry na nudličky, jako čínu. Ta soja se napije šťávou z jater a nepoznáš skoro rozdíl.;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 6. 2011 14:34

Pěkné, moc se mi líbí:-K:yes::yes::-K

zizala zizala

20. 6. 2011 14:29

Dělala jsem, ale bez brambor, podávala jsem klasicky s knedlíkem. Tohle je dietnější varianta :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš ze sojového masa sojovy gulas segedín ze sojového masa segedínský guláš s bramborem segedínský guláš ze sojových kostek segedín ze sojových kostek guláš ze soji sojový segedýn segedínský guláš recept segedinsky gulas sojove maso sojový segedýnský guláš sojove maso segedin segedínský guláš se sojovym masem segedinsky ze sojového masa sojový guláš s bramborem sojový guláš recept segedinsky gulas segedinský guláš ze sojového segedýnský guláš ze soji sojovy gulas se zelim

Suroviny: kostky sojové, brambory, česnek, cibule, zelí kysané, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, olej olivový, koření

TopRecepty.cz

Sójový segedínský guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A89O