Nutriční hodnoty (Kuřecí bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 263 kJ / 1 497 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 272,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 272,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 44,02 g |
| – nasycené | 10,99 g |
| – nenasycené | 21,45 g |
| –– mononenasycené | 16,40 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,72 g |
| Sodík | 997 mg |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 3,15 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Kuřecí prsa 1 kg 1 kg | Kuře prso | 1000 g |
| 4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
| kousek kousek salámu (já dala poličan) | Polosuchý salám | |
| tvrdý sýr asi 10 dkg | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| koření podle chuti a zvyklostí | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |