Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvové lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 307 kJ /
790 kcal
Bílkoviny17,32 g
– z toho živočišné bílkoviny17,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky27,71 g
– nasycené14,92 g
– nenasycené10,20 g
–– mononenasycené9,00 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,11 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy117,91 g
– cukry112,41 g
––– laktóza12,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
¾ h rnku rnku uvařené a rozmixované tykve (mixujeme bez vody, ve které se vařily) Dýně čerstvá
1 1 ¼ hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
½ l žičky žičky strouhaného muškátového oríšku Muškátový oříšek mletý
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
¼ l žičky žičky skoříce Skořice ceylonská
¼ l žičky žičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
¼ l žičky žičky mletých hřebíčků Hřebíček
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.