Nutriční hodnoty (Gravče na tavče (balkánske zapečené fazole))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 384 kJ / 2 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 118,85 g |
Tuky | 54,46 g |
– nasycené | 5,08 g |
– nenasycené | 47,18 g |
–– mononenasycené | 32,06 g |
–– polynenasycené | 15,12 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 102,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 272,05 g |
– cukry | 19,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bílých velkých fazolí | Fazole bílé | 500 g |
2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4-5 stroužky 4-5 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 31.5 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
papriková pasta | Pasta papriková | |
mletá paprika sladká (nebo i pálivá) | Paprika červená sušená | |
polévkové koření (Vegeta) | Polévkové koření tekuté |