Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 215 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 0,36 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,45 g |
| – cukry | 4,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 šálek 1 šálek bulguru | Pšeničný bulgur | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky českého česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 malá hlávka zelí pak choi | Zelí bílé čerstvé | |
| asi 10 10 sušených rajčátek | Rajčata červená sušená v oleji | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 středně velké trsy hlívy | Hlíva ústřičná syrová | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový |