Nutriční hodnoty (Záhorácky salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 167 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,46 g |
Tuky | 59,94 g |
– nasycené | 32,34 g |
– nenasycené | 25,65 g |
–– mononenasycené | 11,90 g |
–– polynenasycené | 13,76 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 40,65 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 5,95 g |
Sůl | 14,55 g |
Sacharidy | 106,50 g |
– cukry | 53,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
4 4 brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
200 g 200 g dietního salámu | Měkký salám | 200 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
150 g 150 g hrášku | Hrášek zelený | 150 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g kysané smetany alebo jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |