Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Záhorácky salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 167 kJ /
1 235 kcal
Bílkoviny49,46 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,46 g
Tuky59,94 g
– nasycené32,34 g
– nenasycené25,65 g
–– mononenasycené11,90 g
–– polynenasycené13,76 g
––– omega 30,29 g
Vláknina40,65 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 5,95 g
Sůl14,55 g
Sacharidy106,50 g
– cukry53,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
4 4 brambory vařené ve slupce Brambor zimní 200 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
200 g 200 g dietního salámu Měkký salám 200 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
150 g 150 g hrášku Hrášek zelený 150 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
250 g 250 g kysané smetany alebo jogurtu Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.