Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 137 kJ / 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 51,90 g |
| – nasycené | 22,56 g |
| – nenasycené | 27,77 g |
| –– mononenasycené | 24,05 g |
| –– polynenasycené | 3,72 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 37,09 g |
| – cukry | 33,45 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 150 g 150 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |