Nutriční hodnoty (Králičí jatýrka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 899 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,77 g |
Tuky | 17,82 g |
– nasycené | 5,12 g |
– nenasycené | 8,13 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 5,28 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 27,00 g |
– cukry | 13,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g králičích jater | Játra králičí | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malá plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 malá plechovka hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 malý protlak | Protlak rajčatový | |
2 lžíce 2 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 lžíce 4 lžíce cikánské omáčky (cikánský kečup) | ||
brambory jako příloha | Brambor zimní | |
cibulka do brambor | Cibulka jarní čerstvá |