Nutriční hodnoty (Kefírové koblihy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 675 kJ / 2 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 53,31 g |
| – nasycené | 7,56 g |
| – nenasycené | 39,37 g |
| –– mononenasycené | 24,84 g |
| –– polynenasycené | 14,53 g |
| ––– omega 3 | 3,26 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 297 mg |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 435,95 g |
| – cukry | 95,25 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 lžic 5 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
| 2 a 1/ 2 hrnku 2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| vanilkový extrakt (nebo vanilkový cukr) | Aroma vanilkové | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |