Nutriční hodnoty (Mrkvové nudle se zeleninovým tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 497 kJ / 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 20,58 g |
| – cukry | 9,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 ks 1 ks zeleninové tofu | Tofu bylinkové | |
| 1 balení 1 balení rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| olej | Olej řepkový | |
| kari | Kari | |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| černá sůl | Sůl černá lávová | |
| sůl | Sůl mořská |