Nutriční hodnoty (Bezlepková ovesná sypaná buchta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 227 kJ / 3 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,40 g |
| Tuky | 213,36 g |
| – nasycené | 123,08 g |
| – nenasycené | 78,23 g |
| –– mononenasycené | 65,86 g |
| –– polynenasycené | 12,37 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 30,22 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 378,09 g |
| – cukry | 171,51 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bezlepkových jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 150 g |
| 70 g 70 g bezlepkové mouky (Schar mix ) | Mouka pohanková | 70 g |
| 70 g 70 g jemně mletých ovesných vloček (jako polohrubá mouka) | Vločky ovesné | 70 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 ČL 2 ČL medu | Med nepasterovaný | 20 g |
| 200 g 200 g ghee | Ghí | 200 g |
| 1 ČL 1 ČL skořice | Skořice ceylonská | 10 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |