Nutriční hodnoty (Slepice na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 66 669 kJ / 15 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 825,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 818,98 g |
| Tuky | 212,89 g |
| – nasycené | 62,76 g |
| – nenasycené | 142,08 g |
| –– mononenasycené | 54,02 g |
| –– polynenasycené | 88,06 g |
| ––– omega 3 | 2,07 g |
| Vláknina | 2 445,20 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 57,51 g |
| Sůl | 127,50 g |
| Sacharidy | 1 458,15 g |
| – cukry | 729,30 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice | Slepice | |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 1/3 1/3 pórku (nebo cibule) | Pórek čerstvý | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 50 g 50 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g květáku | Květák čerstvý | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 1-2 1-2 bobkové listy (podle velikosti) | Bobkový list sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli (podle chuti) | Sůl mořská | 4 g |