Nutriční hodnoty (Závin z jogurtového těsta s celerovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 283 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
Tuky | 85,39 g |
– nasycené | 47,29 g |
– nenasycené | 31,93 g |
–– mononenasycené | 26,97 g |
–– polynenasycené | 4,96 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 137,71 g |
– cukry | 13,91 g |
––– laktóza | 4,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
80 g 80 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 80 ml |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
celerové brambory - podle receptu v poznámce | Brambor zimní | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hrst hrst strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |