Nutriční hodnoty (Anglická vepřová játra s bramborovými dukátky a tatarskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 618 kJ / 2 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g |
Tuky | 226,20 g |
– nasycené | 17,88 g |
– nenasycené | 191,41 g |
–– mononenasycené | 135,31 g |
–– polynenasycené | 56,09 g |
––– omega 3 | 16,85 g |
Vláknina | 9,06 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 782 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 70,15 g |
– cukry | 9,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
3 - 5 3 - 5 větších brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
worcester | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy nebo octa | Šťáva z citrónu | 5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 malá sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
špetka špetka pálivé papriky nebo kousek chilli | Paprika pálivá | |
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |