Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Anglická vepřová játra s bramborovými dukátky a tatarskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 618 kJ /
2 777 kcal
Bílkoviny111,91 g
– z toho živočišné bílkoviny105,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,23 g
Tuky226,20 g
– nasycené17,88 g
– nenasycené191,41 g
–– mononenasycené135,31 g
–– polynenasycené56,09 g
––– omega 316,85 g
Vláknina9,06 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 782 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy70,15 g
– cukry9,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
6 plátků 6 plátků anglické slaniny Anglická slanina
3 - 5 3 - 5 větších brambor Brambor zimní 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
worcester Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy nebo octa Šťáva z citrónu 5 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 malá sladkokyselá okurka Okurka polní zavařená
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
špetka špetka pálivé papriky nebo kousek chilli Paprika pálivá
1/2 1/2 menší cibule Cibule čerstvá 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.