Nutriční hodnoty (Bramborovo - kuřecí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 059 kJ / 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,54 g |
| Tuky | 18,75 g |
| – nasycené | 5,08 g |
| – nenasycené | 12,84 g |
| –– mononenasycené | 7,77 g |
| –– polynenasycené | 5,07 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 13,94 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 59,40 g |
| – cukry | 6,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 300 g |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 3 3 frankfurtské párky | Párek vepřový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 plná lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| vývar nebo voda | Vývar masový | |
| gulášové koření | Koření Argentina | |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
| majoránka | Majoránka sušená |