Nutriční hodnoty (Rebarborový džem s kiwi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 17 215 kJ / 4 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 011,20 g |
| – cukry | 1 009,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 oloupaných kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 700 g 700 g oloupané rebarbory | Rebarbora čerstvá | 700 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 1 Pektogel (Gelfix, nebo jiný želírující přípravek) | Želé rostlinné |