Nutriční hodnoty (Bramborové Anežky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 897 kJ / 1 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 29,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 344,50 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| přeuštěné máslo nebo olej | Máslo kravské | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |