Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na špeku a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 13 556 kJ / 3 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 276,57 g |
| – nasycené | 129,12 g |
| – nenasycené | 93,36 g |
| –– mononenasycené | 80,43 g |
| –– polynenasycené | 12,93 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 443 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 13,45 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího krku (plátky) | Hovězí krkovice | 750 g |
| 150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
| 1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| hořčice (může být i pikantní) | Hořčice plnotučná | |
| hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar z hovězích kostí (podle potřeby) | Kost hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 kousek 1 kousek sádla | Sádlo vepřové |