Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v sezamové krustě se salátem a opečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 802 kJ / 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 23,00 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 11,58 g |
| –– mononenasycené | 10,08 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sezamové semínko | Sezam loupaný | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| dvě hrsti hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| hrst hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| šťáva ze čtvrtky citrónu | Citrón čerstvý | |
| lžíce lžíce octa | Ocet lihový | |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |