Nutriční hodnoty (Krůtí roláda se sýrem a uherskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 133,50 g |
– nasycené | 79,60 g |
– nenasycené | 51,85 g |
–– mononenasycené | 38,20 g |
–– polynenasycené | 13,65 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 612 mg |
Sodík | 4,75 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 26,34 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 4,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné krůtí horní stehno | ||
100 g 100 g plátkové goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
2 nožky 2 nožky uherské klobásy | Klobása | 440 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |