Nutriční hodnoty (Krůtí roláda se sýrem a uherskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 133,50 g |
| – nasycené | 79,60 g |
| – nenasycené | 51,85 g |
| –– mononenasycené | 38,20 g |
| –– polynenasycené | 13,65 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 612 mg |
| Sodík | 4,75 g |
| Sůl | 11,20 g |
| Sacharidy | 26,34 g |
| – cukry | 4,14 g |
| ––– laktóza | 4,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vykostěné krůtí horní stehno | ||
| 100 g 100 g plátkové goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 2 nožky 2 nožky uherské klobásy | Klobása | 440 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |