Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory podle mne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 421 kJ /
2 252 kcal
Bílkoviny175,99 g
– z toho živočišné bílkoviny156,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,35 g
Tuky93,46 g
– nasycené40,18 g
– nenasycené36,84 g
–– mononenasycené31,62 g
–– polynenasycené5,22 g
––– omega 30,69 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 5,72 g
Sůl13,13 g
Sacharidy165,43 g
– cukry35,45 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15-18 15-18 středních brambor Brambor zimní 825 g
1 hrst 1 hrst kmínu Kmín
600 g 600 g vařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 600 g
sádlo na vymazání pekáče Sádlo vepřové
olej Olej řepkový
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 mladé cukety Cuketa čerstvá 50 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1 hrst 1 hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
1 1 malá snítka libečku Libeček čerstvý
400 ml 400 ml smetany a mléka Smetana kravská sladká 12% 400 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.