Nutriční hodnoty (Francouzské brambory podle mne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 421 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,35 g |
Tuky | 93,46 g |
– nasycené | 40,18 g |
– nenasycené | 36,84 g |
–– mononenasycené | 31,62 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 5,72 g |
Sůl | 13,13 g |
Sacharidy | 165,43 g |
– cukry | 35,45 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15-18 15-18 středních brambor | Brambor zimní | 825 g |
1 hrst 1 hrst kmínu | Kmín | |
600 g 600 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 600 g |
sádlo na vymazání pekáče | Sádlo vepřové | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
1 1 malá snítka libečku | Libeček čerstvý | |
400 ml 400 ml smetany a mléka | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |