Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z vodnice s mrkví a paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie710 kJ /
170 kcal
Bílkoviny4,55 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky8,95 g
– nasycené5,44 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené2,49 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy15,83 g
– cukry13,85 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vetší bílé oloupané vodnice (jsou křehčí) Vodnice čerstvá
1 1 velkou mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 hrst 1 hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
balsamico ocet (nasládlý, červený) Ocet balsamikový bílý
olivový olej Olej olivový
koření na bylinkové máslo Provensálské koření
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce 30% smetany pro zjemnění Smetana kravská sladká 12% 75 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.