Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s valašskou kyškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 303 kJ / 72 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá dýně | Dýně čerstvá | |
| kousek kousek čerstvého zázvoru (asi 30 g) | Zázvor čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| valašská kyška | Kyška |