Nutriční hodnoty (Hovězí kotlík s mrkví, máslovou dýní a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 607 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,39 g |
| Tuky | 8,58 g |
| – nasycené | 3,56 g |
| – nenasycené | 3,67 g |
| –– mononenasycené | 3,25 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 17,96 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 101,55 g |
| – cukry | 8,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
| 10 - 12 10 - 12 středních brambor | Brambor zimní | 550 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |