Nutriční hodnoty (Vepřové maso v kedlubnách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 903 kJ / 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 21,56 g |
| – nasycené | 5,93 g |
| – nenasycené | 10,66 g |
| –– mononenasycené | 8,38 g |
| –– polynenasycené | 2,29 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 10,85 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 731 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 44,36 g |
| – cukry | 39,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (já dala vykostěné koleno) | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 hrst 1 hrst pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla (nebo olej) | Máslo kravské | 20 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |