Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová slunečnice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 080 kJ /
3 843 kcal
Bílkoviny138,01 g
– z toho živočišné bílkoviny67,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,33 g
Tuky165,30 g
– nasycené41,55 g
– nenasycené114,99 g
–– mononenasycené91,97 g
–– polynenasycené23,02 g
––– omega 32,65 g
Vláknina30,45 g
Cholesterol 413 mg
Sodík 5,62 g
Sůl14,33 g
Sacharidy406,33 g
– cukry48,05 g
––– laktóza15,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
90 ml 90 ml olivového oleje Olej olivový 90 ml
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 kl 1 kl soli Sůl mořská 8 g
400 g 400 g listového špenátu Špenát čerstvý 400 g
400 g 400 g tvarohu (v alobalu) Tvaroh polotučný 400 g
100 g 100 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
slunečnicová semínka Slunečnicová semínka loupaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.