Nutriční hodnoty (Domácí tagliatelle s bazalkovo-pistáciovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 790 kJ / 1 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,84 g |
| Tuky | 40,08 g |
| – nasycené | 7,33 g |
| – nenasycené | 27,47 g |
| –– mononenasycené | 21,62 g |
| –– polynenasycené | 5,85 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 7,96 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 151,64 g |
| – cukry | 10,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| čerstvé bazalkové listy | Bazalka čerstvá | |
| pistácie | Pistácie | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| strouhaný parmazán | Parmezán | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |