Nutriční hodnoty (Polentový dezert s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 102,75 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g kukuřičné mouky hrubé | Mouka kukuřičná hladká | 125 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| čerstvé ovoce – jahody, borůvky | Borůvky čerstvé | |
| máslo | Máslo kravské | |
| datlový sirup | Sirup datlový | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |