Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta se zkaramelizovanou cibulí, Hermelínem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 465 kJ / 1 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,36 g |
| Tuky | 107,67 g |
| – nasycené | 56,11 g |
| – nenasycené | 49,51 g |
| –– mononenasycené | 42,72 g |
| –– polynenasycené | 6,79 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 2,75 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 53,28 g |
| – cukry | 38,98 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 Hermelín podélně rozkrojený na 4 plátky | Hermelín | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 5 lžic 5 lžic vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
| pomerančový pepř | Kořenící směs sypká | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| brusinky | Brusinky zavařené | |
| brambory | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |