Nutriční hodnoty (Kakaová buchta z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 495 kJ / 6 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,50 g |
Tuky | 233,62 g |
– nasycené | 31,39 g |
– nenasycené | 191,63 g |
–– mononenasycené | 131,98 g |
–– polynenasycené | 59,65 g |
––– omega 3 | 15,63 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 851,40 g |
– cukry | 293,50 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 18 g |
3 lžíce 3 lžíce tmavého kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 hrnky 2 hrnky podmáslí | Podmáslí | 500 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
moučkový cukr (na dochucení) | Cukr bílý |