Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová buchta z podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 495 kJ /
6 094 kcal
Bílkoviny126,86 g
– z toho živočišné bílkoviny38,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,50 g
Tuky233,62 g
– nasycené31,39 g
– nenasycené191,63 g
–– mononenasycené131,98 g
–– polynenasycené59,65 g
––– omega 315,63 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 5,60 g
Sůl0,42 g
Sacharidy851,40 g
– cukry293,50 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky jedlé sody Jedlá soda 18 g
3 lžíce 3 lžíce tmavého kakaa Kakao prášek 75 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky podmáslí Podmáslí 500 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
moučkový cukr (na dochucení) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.