Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 175 kJ / 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
Tuky | 47,52 g |
– nasycené | 6,63 g |
– nenasycené | 36,57 g |
–– mononenasycené | 16,74 g |
–– polynenasycené | 19,83 g |
––– omega 3 | 4,11 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 58,55 g |
– cukry | 49,65 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |