Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 175 kJ / 759 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
| Tuky | 47,52 g |
| – nasycené | 6,63 g |
| – nenasycené | 36,57 g |
| –– mononenasycené | 16,74 g |
| –– polynenasycené | 19,83 g |
| ––– omega 3 | 4,11 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 58,55 g |
| – cukry | 49,65 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| ½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |