Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 175 kJ /
759 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,60 g
Tuky47,52 g
– nasycené6,63 g
– nenasycené36,57 g
–– mononenasycené16,74 g
–– polynenasycené19,83 g
––– omega 34,11 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy58,55 g
– cukry49,65 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
150 g 150 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
1 hrst 1 hrst sušených brusinek Brusinky sušené
½ l žičky žičky skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sekaných ořechů Vlašské ořechy 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.