Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionový "tatarák")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 636 kJ /
391 kcal
Bílkoviny10,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,77 g
Tuky25,28 g
– nasycené2,33 g
– nenasycené22,00 g
–– mononenasycené15,39 g
–– polynenasycené6,62 g
––– omega 31,93 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy23,40 g
– cukry7,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 300 g
2 2 větší šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
2-3 lžičky 2-3 lžičky pikantní hořčice Hořčice dijonská 12.5 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička worcesteru Worcestrová omáčka 5 ml
pár kapek kapek tabasca Tabasco omáčka
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička olivového leje

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.