Nutriční hodnoty (Hermelín v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 477 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
| Tuky | 31,15 g |
| – nasycené | 16,85 g |
| – nenasycené | 10,93 g |
| –– mononenasycené | 9,47 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 6,36 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,21 g |
| Sacharidy | 38,63 g |
| – cukry | 3,61 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka na zahuštění (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |